Turisme familiar i activitats per grups

Podeu gaudir d’un entorn natural únic, ambient acollidor i  bon menjar amb la família o els amics durant tot l’any. Turisme familiar, associacions, clubs esportius, grups d’amics, esplais i AMPAS. A la casa de colònies El Rourell hi trobareu tot tipus d’informació turística de la comarca de la Garrotxa, activitats i llocs d’interès.

Cultura, lleure i esport

Des del Rourell us proposem una àmplia oferta d’activitats lúdiques, culturals i esportives per realitzar en família i grups per realitzar durant la vostra estada a la casa.

Festes i celebracions

Casaments, bateigs, comunions, festes familiars, celebracions per a grups… dinars i sopars per a grups. També us oferim allotjament després de la festa.

Activitats escolars

Un gran ventall d’activitats pensades i estudiades per educadors i pedagogs, per tal  que els nens gaudeixin d’una estada molt divertida i alhora educativa.

Granges de la comarca

Un recorregut per les granges Mas La Coromina, La Xiquella i La Fageda, on podreu conèixer de primera mà el procés d’elaboració de la llet i els productes làctics, així com el dia a dia d’una granja de vaques.

Salts d'aigua i gorgs

Com un paradís d’aigua enmig de volcans, a la Garrotxa trobareu molts gorgs i salts d’aigua. Si voleu gaudir-ne amb tranquil·litat visiteu aquests indrets durant la primavera o la tardor, és espectacular.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

POLÍTICA DE PRIVACITAT
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les vostres dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CORRIOL SERVEIS amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a CORRIOL SERVEIS - Carrer del Puig, 7 - 17800 OLOT

He llegit i accepto la políticia de privacitat