Colònies escolars a la Garrotxa

Educació infantil

Els més petits gaudiran de les colònies en l’entorn únic de la Garrotxa. A través de la imaginació i la complicitat dels monitors es traslladaran a un món màgic.

Colònies Primària

Les activitats de les colònies de primària tenen una elevada qualitat pedagògica a l’hora que ofereixen un ampli camp de treball per als alumnes.

Colònies d'ESO

En un ambient de convivència i amistat, els nois i noies viuran unes colònies a la Garrotxa molt especials, amb emocions i experiències en plena natura.

Monitors 24 hores

Colònies amb monitors o amb l’acompanyament dels pares de l’AMPA. 

Els monitors i l’equip de la casa de colònies El Rourell es fan càrrec de tot: venim a buscar als nens a l’escola amb el nostre autocar, gaudim d’unes fantàstiques colònies amb activitats molt divertides, convivim tots plegats amb companyerisme i amistat.

També poden ser els mateixos pares els que vinguin a buscar als nens a la casa de colònies i us organitzem un bon dinar de germanor. Els nenes i nenes tornen a casa amb una bonica experiència per explicar als pares.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

POLÍTICA DE PRIVACITAT
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les vostres dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CORRIOL SERVEIS amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a CORRIOL SERVEIS - Carrer del Puig, 7 - 17800 OLOT

He llegit i accepto la políticia de privacitat