Celebracions al Rourell

Casaments

Un casament poc convencional, sense sofisticacions, però amb tots els detalls per un dia tant especial, en un entorn natural únic i en un ambient íntim per gaudir de la festa amb els teus familiars i amics.

Celebracions

El Rourell ofereix uns espais inmillorables per les vostres celebracions familiars, festes d’aniversari, comunions… menjadors amplis per a colles grans i espais més íntims per a grups més reduïts.

Calçotades

Les millors calçotades de la Garrotxa a la casa de colònies El Rourell, tenim la recepta autèncica de la salsa de Valls, elaborada amb productes de qualitat, segurament la millor que has provat mai!

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

POLÍTICA DE PRIVACITAT
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les vostres dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CORRIOL SERVEIS amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a CORRIOL SERVEIS - Carrer del Puig, 7 - 17800 OLOT

He llegit i accepto la políticia de privacitat