Avís legal

Informació general

El lloc web www.elrourell.com és propietat de Werner Estellé Jacinto amb NIF 46.341.807-G  (d’ara en endavant CORRIOL SERVEIS) i domicili fiscal a Carrer del Puig, 7 – 17800 OLOT. També pot posar-se en contacte amb CORRIOL SERVEIS a través de l’e-mail: info@el rourell.com.

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de CORRIOL SERVEIS o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de CORRIOL SERVEIS.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de CORRIOL SERVEIS amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a CORRIOL SERVEIS Carrer del Puig, 7 – 17800 OLOT.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

CORRIOL SERVEIS no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

CORRIOL SERVEIS no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.