Com filaven abans la llana i feien els teixits?

Com es teixia abans? Com funciona un teler manual? Com filaven abans la llana i feien els teixits? Al Mas Ca la Maria Bonica ens ensenyaran com funcionava el món texil a l’edat mitjana.

Interessant taller per a nens i nenes a partir de 5 anys i també per adults. Us explicarem la història de com es feia una manta per encàrrec. Com s’esquilen les ovelles, com es carda la llana, com es fila, com funciona el teler… Anem a la masia Ca La maria Bonica, on la Trini, artesana tèxtil, ens explicarà tots el secrets d’aquest desconegut i interessant món.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

POLÍTICA DE PRIVACITAT
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les vostres dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CORRIOL SERVEIS amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a CORRIOL SERVEIS - Carrer del Puig, 7 - 17800 OLOT

He llegit i accepto la políticia de privacitat