Ecomuseu de la Vall d'en Bas - Can Trona

Centre d’interpretació del patrimoni natural i cultural

L’Ecomuseu de la Vall d’en Bas, Can Trona – Centre de Cultura i Natura , és un espai de presentació del territori i del medi, un centre d’interpretació del patrimoni natural i cultural, així com un centre informador i articulador d’activitats i iniciatives vinculades amb els recursos culturals, naturals i productius del territori.

Pantalles interactives d’última tecnologia per conèixer la fauna, flora, història i tota la informació de la zona, serà un joc per als nens i joves. La visita es realitza a peu des de la casa de colònies El Rourell (900 metres).

Activitat ideal per a l’amplicació de crèdits de síntesi i quadern de treball.

Disposa d’un majestuós auditori on es projecten audiovisuals informatius i pel·lícules. El centre d’interpretació també és un espai de recepció de visitants de la Garrotxa que informa i vetlla per informar de les millors experiències.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

POLÍTICA DE PRIVACITAT
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les vostres dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CORRIOL SERVEIS amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a CORRIOL SERVEIS - Carrer del Puig, 7 - 17800 OLOT

He llegit i accepto la políticia de privacitat